Nieuw!

Medewerker Bestuiving

Pijnacker
40 uur per week

Nieuw!

Inpakker snij-anthuriums

De Lier
25-30 uur per week

Nieuw!

Vorkheftruckchauffeur Potplanten

Bleiswijk
40 uur per week

Bekijk alles

Vacatures

Werken bij Dailyflex

Wat wij doen voor jou?

Dailyflex is een specialist op het gebied van uitzenden en flexwerk. Onze kracht is onze persoonlijke werkwijze en onze praktijkgerichte manier van denken en handelen om zo voor jou de perfecte baan te vinden. Hierbij richten wij ons voornamelijk op de sectoren Glastuinbouw en Sierteelt en Groothandel Bloemen en Planten.
Ons uitgangspunt: afspraak is afspraak!

Werken bij Dailyflex

Voor opdrachtgevers

De 6 zekerheden van Dailyflex:

  • Wij zijn expert op het gebied van wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche, daardoor beperken wij de risico’s voor onze opdrachtgevers.
  • Wij zijn betrokken en voelen ons verantwoordelijk voor onze uitzendkrachten.
  • Wij zorgen dat onze medewerkers op tijd aanwezig zijn op hun werk.
  • Wij zorgen voor goed geïnstrueerde uitzendkrachten.
  • Wij hebben oprechte interesse in onze opdrachtgever, de cultuur, de werkzaamheden en de specifieke functie-eisen.
  • Wij kennen al onze uitzendkrachten persoonlijk en weten exact hun kwaliteiten, maar ook de minder sterke punten.

Wat doen we?

Een persoon aan een functie koppelen kan iedereen. Ervoor zorgen dat zowel de flexwerker als de inlener tevreden is én dat er maximaal rendement wordt behaald, dat vraagt om een professional.

Dailyflex is meer dan uitzenden! Een persoonlijke werkwijze waarbij kwaliteit en service de boventoon voeren, is bij Dailyflex altijd het uitgangspunt.

Ontdek meer

Joyce
Boers

Wat drijft ons?

Dailyflex ziet het als haar missie iedere dag weer mensen in hun kracht te zetten door middel van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke aandacht én dit te koppelen aan de personele vraagstukken van bedrijven in de breedste zin van het woord.

Lees verder

Ronald
Saarloos

Certificering

Voor opdrachtgevers

Dailyflex

Wie zijn we?

Een persoon aan een functie koppelen kan iedereen. Ervoor zorgen dat zowel de flexwerker als de inlener tevreden is én dat er maximaal rendement wordt behaald, dat vraagt om een professional.

Team Dailyflex

Dagelijks koppelen we kandidaten aan functies. Voorzien wij klanten van betrouwbare adviezen. Verzorgen wij de personeelsadministratie van onze opdrachtgevers tot in de puntjes.

Downloads

Download hier de belangrijke documenten.

Dailyflex nieuws

Together we can do it!

Beste uitzendkrachten, Zoals jullie weten heeft de hele wereld te maken met het coronavirus. Inmiddels is sprake van een pandemie. Als gevolg hiervan heeft de overheid in Nederland een aantal drastische noodmaatregelen genomen, waardoor de werkzaamheden bij onder andere de k...

We hebben weer een leuke actie!

Breng voor 31 mei 2020 een kandidaat bij ons aan. Wanneer jouw kandidaat 160 uur bij ons heeft gewerkt ontvang jij een cadeaucheque ter waarde van 50 euro. Ken jij dus iemand die op zoek is naar werk? Neem dan direct contact met ons op via 0174 – 287273...

Nationale Werkbezoek Dag

Dailyflex doet dit jaar mee aan de Nationale Werkbezoek Dag! Tijdens deze dag kunnen werkzoekenden een ‘kijkje in de keuken’ krijgen bij verschillende organisaties in heel het land. Want ondanks dat de economie groeit en de werkloosheid daalt, zijn er toch nog st...

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze
Nieuwsbrief!

Contact

Maak een
job alert
aan