Wilt u gaan werken op de veiling, maar heeft u nog geen geschikte baan gevonden? Lijkt het u leuk om bloemen en planten op kwaliteit te controleren, fusten over te zetten en verzendklaar te maken en veilingkarren weg te brengen naar relaties? Dan is werken op de veiling echt iets voor u! Dailyflex is de specialist op het gebied van flexwerk, werving & selectie, payroll & personeel en organisatie. Hierbij richten wij ons op de sectoren bloemen- en plantenimport, glastuinbouw en sierteelt. Wij helpen u graag aan een leuke baan in Nederland.

Bekijk nu onze vacatures!

Werken op de veiling met leuke collega’s

Werken op de veiling, betekent dat u veel verantwoordelijkheid krijgt en goed in teamverband moet kunnen werken. Elke dag gaat u vol energie naar uw werk en heeft u zin om samen met uw collega’s er een leuke productieve dag van te maken. Bekijk onze vacatures online en filter de zoekopdracht naar uw wens. In welke stad wilt u bijvoorbeeld werken en voor hoeveel uur per week? Heeft u een geschikte vacature gevonden? U solliciteert eenvoudig door op de vacature te klikken. Aan de linkerkant van het scherm vindt u een inschrijfformulier welke u volledig dient in te vullen. Zodra wij uw sollicitatie hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil werken op de veiling

Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan, maar heeft u nog geen vacature gevonden? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met u op zodra wij een passende vacature voor u hebben gevonden. Heeft u vragen voor ons? Bel dan naar het telefoonnummer 0174-287273.

Andere bezoekers bekeken:

Werknemers uit polen | Banen in nederland | In nederland werken

6
zekerheden

 • 1
  Wij zijn expert op het gebied van wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche, daardoor beperken wij de risico’s voor onze opdrachtgevers
 • 2
  Wij zijn betrokken en voelen ons verantwoordelijk voor onze uitzendkrachten
 • 3
  Wij zorgen dat onze medewerkers op tijd aanwezig zijn op hun werk
 • 4
  Wij zorgen voor goed geïnstrueerde uitzendkrachten
 • 5
  Wij hebben oprechte interesse in onze opdrachtgever, de cultuur, de werkzaamheden en de specifieke functie-eisen
 • 6
  Wij kennen al onze uitzendkrachten persoonlijk en weten exact hun kwaliteiten, maar ook de minder sterke punten

Wat mensen van ons vinden


Tom de Vreede, eigenaar Aqualook, Kwekerij en Importeur van aquarium en vijverplanten

Betrouwbaar en transparant, ik vind dat Dailyflex zich daarmee onderscheidt. Door korte lijntjes aan te houden, weet ik waar ik aan toe ben en kan ik vertrouwen op de inzet van de flexkrachten van Dailyflex. 

Ook als het wat lastiger is om mensen te bereiken, word ik op de hoogte gehouden en kan ik er van op aan dat Dailyflex zorgt dat het goedkomt.

Robert Prins, hoofd afdeling Box Bloemen, Van Duyvenvoorde Flowers en Plants

Bij Van Duyvenvoorde is persoonlijk contact een belangrijke peiler voor ons professionele en enthousiaste team van medewerkers.

Het team van Dailyflex voelt dit prima aan en selecteert voor ons uitzendkrachten die hier naadloos bij passen.

Dailyflex kent zijn klanten!  We werken niet voor niets al heel wat jaren samen.

Robin van de Knaap, eigenaar van de Wilgenlei, leverancier van Sierteeltproducten

Al jaren werk ik met Dailyflex om de flexibele inzet voor de Wilgenlei te realiseren. Dailyflex staat garant voor de kwaliteit van de uitzendkrachten die zij inzetten.

Vooral ook omdat ze bekend zijn met de branche en heel goed weten wat de werkzaamheden in de sierteelt inhouden.

Door mee te denken en te anticiperen helpen ze mij om dagelijks onze sierteeltproducten weer op het gewenste kwalitatieve niveau te verwerken.

Wil je meer weten over ons?

Lees dan verder over ons team...

Ons team!

Belangrijke downloads

Handig en belangrijk...

Downloads

Dailyflex Jupiter 128
2675 LV Honselersdijk

Bel ons

T 0174 287 273
E info@dailyflex.nl
Kvk 27262927

Mail ons