Al meer dan
15 jaar de handen
uit de mouwen

Flexwerk
Dailyflex Flexwerk gaat verder dan uitzenden!
Werving & Selectie
Optimaal rendement door de meest geschikte werknemer: Dailyflex Werving & Selectie
Payrolling
Beperk uw risico met Dailyflex Payroll
P & O Advies
Vragen? Maak gebruik van onze dienst Dailyflex P&O Advies!

Maak kennis met Dailyflex

Dailyflex is een specialist op het gebied van flexwerk, werving en selectie, payroll en personeel en organisatie. Wij bieden onze expertise aan door middel van deze vier producten en richten ons voornamelijk op de sectoren Bloemen- en Plantenimport en -export, Glastuinbouw en Sierteelt. Met onze praktijkgerichte manier van denken, werken wij op basis van de 6 zekerheden van Dailyflex. Deze zijn per product verschillend, maar onze kernwaarden zijn overkoepelend. Een persoonlijke werkwijze waarbij kwaliteit en service de boventoon voeren, is bij Dailyflex altijd het uitgangspunt. Wij gaan voor een op maat gemaakte aanpak. Want geen mens of bedrijf is hetzelfde!

Constante kwaliteit garanderen? Dat kan alleen met een ijzersterk team. Wij zijn trots op onze gedreven, betrouwbare en enthousiaste werknemers. U bent van harte welkom om eens kennis te komen maken! Dan bekijken we meteen waarin Dailyflex u kan ondersteunen.

Alvast bekijken wie deel uitmaken van deze succesformule? Klik hier!

Maak kennis met Ronald Saarloos

Ronald is na ruim twintig jaar de branche nog steeds niet zat. Hij kent alle Dailyflex klanten persoonlijk en is een specialist in de flexarbeid te noemen. Ronald houdt van structuur en beheersbare processen. Dat is duidelijk.

Dailyflex nieuws

Op de hoogte blijven?
schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Dailyflex Jupiter 128
2675 LV Honselersdijk

Bel ons

T 0174 287 273
E info@dailyflex.nl
Kvk 27262927

Mail ons