Dailyflex heeft een groot aanbod aan banen in Nederland. De sectoren waar wij ons op richten zijn: sierteelt, glastuinbouw en de import en export van bloemen en planten. Lijkt het u leuk om verantwoordelijk te zijn voor de bestickering van bloemen en planten, het verkoopklaar maken van bestellingen en het controleren van de kwaliteit van producten? Bekijk dan eens ons aanbod aan banen in Nederland.

Bekijk nu onze vacatures!

Verschillende banen in Nederland voor flexwerkers

Bent u op zoek naar tijdelijk werk, zoals seizoenswerk? Bekijkt u dan eens ons vacatureaanbod. Ga aan de slag als boxmedewerker, bijrijder, planner, chauffeur of logistiek medewerkers. Bent u enthousiast, gedreven en betrouwbaar? Maar heeft u vooral zin om aan de slag te gaan? Dan helpt Dailyflex u graag bij het zoeken van een baan in Nederland. Laat uw gegevens achter en laat ons weten naar wat u precies op zoek bent. Vinden wij een match? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een leuke vacature gezien? Solliciteer direct en wie weet gaat u binnenkort aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Deskundige hulp bij het zoeken van een baan in Nederland

Wanneer u nog niet zo lang in Nederland woont, kan het lastig zijn om een baan te zoeken. Daarom helpen wij u graag. Hebben wij de juiste baan voor u gevonden? Dan blijven wij u gewoon begeleiden waar nodig is. Persoonlijk aandacht en professionele service, dat is waar u op kunt rekenen wanneer wij u helpen met het zoeken van een baan in Nederland. Om u beter te leren kennen nodigen wij u van harte uit op ons kantoor in Honselersdijk. Op die manier kunnen wij de juiste match voor u vinden. Voor het aanvragen van een kennismakingsgesprek of meer informatie als u nog niet in Nederland woont belt u naar het telefoonnummer 0174-287273. Heeft u vragen over banen in Nederland? Ook dan belt u naar eerdergenoemd nummer.

Andere bezoekers bekeken:

in nederland werken | pools uitzendbureau | poolse zoekt werk

6
zekerheden

 • 1
  Wij zijn expert op het gebied van wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche, daardoor beperken wij de risico’s voor onze opdrachtgevers
 • 2
  Wij zijn betrokken en voelen ons verantwoordelijk voor onze uitzendkrachten
 • 3
  Wij zorgen dat onze medewerkers op tijd aanwezig zijn op hun werk
 • 4
  Wij zorgen voor goed geïnstrueerde uitzendkrachten
 • 5
  Wij hebben oprechte interesse in onze opdrachtgever, de cultuur, de werkzaamheden en de specifieke functie-eisen
 • 6
  Wij kennen al onze uitzendkrachten persoonlijk en weten exact hun kwaliteiten, maar ook de minder sterke punten

Wat mensen van ons vinden


Tom de Vreede, eigenaar Aqualook, Kwekerij en Importeur van aquarium en vijverplanten

Betrouwbaar en transparant, ik vind dat Dailyflex zich daarmee onderscheidt. Door korte lijntjes aan te houden, weet ik waar ik aan toe ben en kan ik vertrouwen op de inzet van de flexkrachten van Dailyflex. 

Ook als het wat lastiger is om mensen te bereiken, word ik op de hoogte gehouden en kan ik er van op aan dat Dailyflex zorgt dat het goedkomt.

Robert Prins, hoofd afdeling Box Bloemen, Van Duyvenvoorde Flowers en Plants

Bij Van Duyvenvoorde is persoonlijk contact een belangrijke peiler voor ons professionele en enthousiaste team van medewerkers.

Het team van Dailyflex voelt dit prima aan en selecteert voor ons uitzendkrachten die hier naadloos bij passen.

Dailyflex kent zijn klanten!  We werken niet voor niets al heel wat jaren samen.

Robin van de Knaap, eigenaar van de Wilgenlei, leverancier van Sierteeltproducten

Al jaren werk ik met Dailyflex om de flexibele inzet voor de Wilgenlei te realiseren. Dailyflex staat garant voor de kwaliteit van de uitzendkrachten die zij inzetten.

Vooral ook omdat ze bekend zijn met de branche en heel goed weten wat de werkzaamheden in de sierteelt inhouden.

Door mee te denken en te anticiperen helpen ze mij om dagelijks onze sierteeltproducten weer op het gewenste kwalitatieve niveau te verwerken.

Wil je meer weten over ons?

Lees dan verder over ons team...

Ons team!

Belangrijke downloads

Handig en belangrijk...

Downloads

Dailyflex Jupiter 128
2675 LV Honselersdijk

Bel ons

T 0174 287 273
E info@dailyflex.nl
Kvk 27262927

Mail ons